Sunday, 29 November 2015

IFTAR PUAK7 2015

 


BUKA PUASA BERSAMA RAKAN KELAS PUAK7
RESTORAN N8
2 JULAI 2015

Tahun ini kami sekelas bercadang  untuk berbuka puasa bersama di Restoran N8. Aku tumpang fazliana sebab aku mintak tolong dia hantarkan aku balik rumah sekali, hehe. Sorry menyusahkan hang faz! Kami duduk dalam bilik v.i.p sebab ramai and then kami booking awal termasuklah order makan dan minum. Makanan dan minuman dia okay, not bad. Apa-apa pun kenyang, Alhamdulillah. Syukur.

Bila dah selesai makan kami sembang-sembang, selfie dan lepak-lepak sebelum masing-masing  bertolak balik  sekitar jam 9 malam. Ada jugak rakan-rakan kelas yang lain tak dapat hadir/join tapi takpa mungkin lain kali. Takdak rezeki nak buka puasa sekali. By the way, aku tak lupa nak ucapkan selamat berpuasa dan selamat hari raya aidilfitri!

Dah habis baca? Jomlah tengok gambar dulu. Kbai -_<


sebelum pi selfie dulu mehhh...



makanan dan minuman yang diorder. sedap! nama dia chicken grilled apa entah . tak ingat dahh.. haha



sementara menunggu waktu berbuka. 



















lepas makan kenyang-kenyang, pakat duk selfie habis la. haha.


-THE END-
THANK YOU

No comments: